LTP Group

LTP Group on erikoistunut elintarvikealan tavaravirtojen hallintaan ja logistiikkapalvelujen kehittämiseen. LTP Group yhdistää tavaravirtoja ja toimittaa ne vähittäiskaupan logistiikkaketjuun ja HoReCa -sektorille. LTP Group parantaa elintarvikelogistiikan tehokkuutta ja tuo ruoan pöytään nopeasti, tuoreena ja joustavasti, ajokilometrejä säästäen.

Vaakan panos: Toimimme läheisessä yhteistyössä LTP Groupin johdon kanssa kehittääksemme yrityksen operatiivista tehokkuutta ja vahvistaaksemme edelleen yhtiön markkina-asemaa. Autamme yhtiötä myös sopeutumaan markkinamuutoksiin ja ottamaan käyttöön uusia teknologioita ratkaisujen edelleen kehittämiseksi. Yhtiön liikevaihto oli noin 67 miljoonaa euroa vuonna 2021.

Tulevaisuuden näkymä: Elintarvikeala muuttuu nopeasti Suomessa ja muualla Euroopassa. Kuluttajat odottavat valikoiman laajentumista ja ostokokemuksen parantumista ja samalla syövät enenevässä määrin kodin ulkopuolella. LTP Groupilla on erinomainen mahdollisuus palvella asiakkaitaan muuttuvassa markkinassa innovatiivisilla kokonaisratkaisuilla.

Jaa

Faktat

Yritys

LTP Group

Aika

9/2016

Liikevaihto

€67m (2021)

Henkilöstö

220

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä