Fysios

Fysios on Suomen johtava fysioterapia- ja kuntoutuspalvelujen tarjoaja, joka auttaa kaikenikäisiä ihmisiä parantamaan fyysistä toimintakykyä ja hyvinvointia. Fysioksella on yli 700 ammattitaitoista fysioterapeuttia 90 palvelupisteessä yli 50:lla paikkakunnalla, ja yritys palvelee päivittäin tuhansia suomalaisia.

Vaakan panos: Yksityisten fysioterapiapalveluiden markkinat ovat Suomessa erittäin hajanaiset, ja pienillä yrityksillä on rajalliset resurssit palvelutarjonnan kehittämiseen. Havaitsimme mahdollisuuden vahvistaa alaa ja luoda liiketoiminnan mestari, jolla on valtakunnallinen näkyvyys.

Autoimme maaliskuussa 2015 seitsemää johtavaa fysioterapian tarjoajaa Fysioksen muodostamisessa. Yhdistämällä voimansa yritykset pystyvät nyt vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin kaikkialla Suomessa ja edistämään koko alan kehitystä.

Tulevaisuuden näkymä: Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat suurin yksittäinen syy työkyvyttömyyseläkkeelle siirtymiseen. Yli 30% 20–65-vuotiaista suomalaisista kärsii näiden ongelmien aiheuttamasta kivusta ja toimintakyvyn heikkenemisestä. Yhä aktiivisempi elämäntapa ja väestön ikääntyminen lisäävät vaikuttavien fysioterapia- ja kuntoutuspalvelujen kysyntää Suomessa ja muualla Euroopassa.

Jaa

Faktat

Yritys

Fysios

Aika

3/2015

Liikevaihto

€33m (2019, pro-forma)

Henkilöstö

Yli 700

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä