Fysios

Fysios on Suomen johtava fysioterapia- ja kuntoutuspalvelujen tarjoaja, joka auttaa kaikenikäisiä ihmisiä parantamaan fyysistä toimintakykyään ja hyvinvointiaan. Fysioksella on yli 850 ammattitaitoista terapeuttia yli 100 palvelupisteessä 53 paikkakunnalla, ja yritys palvelee päivittäin tuhansia suomalaisia.

Vaakan panos: Yksityisten fysioterapiapalveluiden markkinat ovat Suomessa erittäin hajanaiset, ja pienillä yrityksillä on rajalliset resurssit palvelutarjonnan kehittämiseen. Havaitsimme mahdollisuuden vahvistaa alaa ja luoda liiketoiminnan mestarin, jolla on valtakunnallinen näkyvyys.

Autoimme maaliskuussa 2015 seitsemää johtavaa fysioterapian tarjoajaa Fysioksen muodostamisessa. Yhdistämällä voimansa yritykset pystyivät vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin kaikkialla Suomessa ja edistämään koko alan kehitystä. Vaakan omistuksen aikana suoritettiin yhteensä yli 70 yrityskauppaa ja liiketoimintakauppaa Suomessa, mukaan lukien laajennus muihin terapiamuotoihin kuten psykoterapiaan.

Tulevaisuuden näkymä: Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat suurin yksittäinen syy työkyvyttömyyseläkkeelle siirtymiseen. Yli 30 % 20–65-vuotiaista suomalaisista kärsii näiden ongelmien aiheuttamasta kivusta ja toimintakyvyn heikkenemisestä. Yhä aktiivisempi elämäntapa ja väestön ikääntyminen lisäävät vaikuttavien fysioterapia- ja kuntoutuspalvelujen kysyntää Suomessa ja muualla Euroopassa.

Jaa

Faktat

Yritys

Fysios

Aika

3/2015

Irtautuminen

2/2022

Liikevaihto

€43m (2021)

Henkilöstö

Yli 800

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä