Vaaka Partners vahvistaa tiimiään uudella Partnerilla ja uudella Associatella

Ihmiset / perjantaina 29.01.2021

Vaaka Partners vahvistaa sijoitustiimiään kahdella uudella jäsenellä, jotka molemmat aloittavat helmikuussa. Jarkko Murtoaro on kutsuttu tiimiin Partneriksi vietettyään 13 vuotta EQT:lla. Jesper Kontinen liittyy tiimiin Associatena, ja hänellä on aiempaa kokemusta Goldman Sachsilta sekä McKinsey & Companylta.

Jarkko Murtoaho on Vaaka-tiimin hyvin tuntema roolistaan EQT:lla. Hän johti Pohjoismaiden johtavan lemmikkieläinhoidon asiantuntijan Musti Groupin arvonluontia kohti onnistunutta listautumista. Vaaka Partners myi enemmistöosuuden Musti Groupista EQT:lle 6 vuotta sitten, mutta säilytti vähemmistöosuuden EQT:n omistajuuden ajan. Ennen liittymistään EQT:lle syyskuussa 2007, Jarkko työskenteli investointipankkiirina Citigroupilla Lontoossa. EQT:lla Jarkko työskenteli sekä Helsingin että Tukholman toimistoilla, ja hänen viimeisin tehtävänsä oli Managing Director. Jarkko aloittaa Vaaka Partnersilla Partnerina 1. helmikuuta.

Jarkko kommentoi, miksi hän päätti liittyä yhtiöön: ”Vaakalla on vahva tiimi ja mahtava kulttuuri. Olen innoissani voidessani liittyä yhtiöön ja odotan uusien kollegojen ja Vaaka-yhtiöiden johtoryhmien kanssa työskentelyä.”

Jesper Kontisella on maisterintutkinto Aalto-yliopiston rahoituksen ohjelmasta. Vaaka Partners tuli Jesperille tutuksi pitkäaikaisen harjoitteluohjelmamme kautta keväällä 2018. Sen jälkeen Jesper muutti Lontooseen liittyäkseen Goldman Sachsin investointipankkidivisioonaan ja vuonna 2019 hän muutti takaisin Suomeen siirtyäkseen McKinsey & Companylle. Jesper aloittaa Vaaka Partnersilla Associatena 1. helmikuuta.

”Toivotamme Jarkon ja Jesperin lämpimästi tervetulleeksi tiimiin. He eivät ole pelkästään loistavia ammattilaisia, mutta myös erittäin kivoja persoonia ja kollegoja, joiden kanssa tehdä yhteistyötä – erinomaisesti yhteensopivia kulttuuriimme”, sanoo Juha Peltola, toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Juha Peltola, toimitusjohtaja
+358 50 514 8401
juha.peltola@vaakapartners.fi

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä