Vaaka Partners tukemaan Solitan kasvua

/ tiistaina 19.03.2013

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita Oy panostaa vahvaan tulevaisuuden kasvuun ja kehitykseen laajentamalla yrityksen omistuspohjaa. Vaaka Partners on yhdessä toimivan johdon kanssa ostanut Solitan koko osakekannan. Omistuspohjan muutos vahvistaa yhtiön kasvustrategiaa ja tavoitteita kehittyä suomalaiseksi digitaalisen liiketoiminnan menestystarinaksi.

Elämme murrosvaihetta, jossa niin kodit, yritykset kuin yhteiskuntakin digitalisoituvat. Tällä hetkellä on voimakasta kysyntää yrityksille, jotka ymmärtävät digitaalisen teknologian mahdollisuudet ja osaavat auttaa asiakkaitaan rakentamaan uutta liiketoimintaa ja palveluita sen pohjalta. Suomeen on kehittymässä digitaalisen liiketoiminnan markkina, jossa kasvumahdollisuudet ovat merkittävät.

”Olemme jo pitkään tutkineet kotimaista IT-palvelumarkkinaa ja näemme siellä mahdollisuuksia. Solita on erittäin kiinnostava kasvuyritys, jolla on vahvat näytöt, uskottava strategia sekä tulevaisuuden visio, johon mekin uskomme”, kertoo partneri Panu Vuorela Vaaka Partnersista.

Solita on yhtiö, joka on osannut ennakoida sekä suuret yhteiskunnalliset että toimialaa koskettavat murrokset ja pystynyt kehittämään liiketoimintaansa juuri oikeaan aikaan. Yhtiö on 16 vuoden aikana kulkenut pitkän matkan alkuaikojen pienestä Nokian alihankkijasta nykyiseksi digitaalisen liiketoiminnan, tiedolla johtamisen ja sähköisten palveluiden edelläkävijäksi. Yksi yhtiön menestyksen avaintekijöitä on avoin ja vuorovaikutteinen yrityskulttuuri, josta osoituksena on 7. sija vuoden 2013 Great Place to Work- listauksessa.

”Nyt käsillä on Solitan historian tähän asti merkittävin muutos. Omistuspohjan uudelleenjärjestely takaa meille mahdollisuuden nopeuttaa kasvustrategiamme toteuttamista. Tavoitteenamme on lähivuosien aikana kaksinkertaistaa 27 miljoonan euron liikevaihtomme. Haluamme vastata asiakkaidemme haasteisiin vahvistamalla toimintaamme merkittävästi ja palkkaamalla uusia huippuosaajia”, kertoo Solitan toimitusjohtaja Jari Niska.

Yhtiön omisti aiemmin joukko yksityishenkilöitä, joista suurimpana omistajana oli sen perustaja Heikki Halme. Omistuspohjan muutoksen jälkeen Vaaka Partners omistaa yhtiöstä 75 prosenttia ja toimiva johto loput 25 prosenttia. Osapuolet eivät julkista kaupan ehtoja. Solitan toimitusjohtajana jatkaa yritystä vuodesta 2008 johtanut Jari Niska.

Lisätietoja antaa:

Vaaka Partners Oy, Panu Vuorela, panu.vuorela@vaakapartners.fi, puh. 040 5100 952

Solita Oy, Jari Niska, jari.niska@solita.fi, puh. 040 524 6400

Solita Oy

Solita on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Kehitämme uutta liiketoimintaa ja palveluja yrityksille ja julkishallinnon kautta kaikille suomalaisille. Yhdistämme liiketoimintaprosessit, sisällöt ja teknologiat asiakkaidemme toimintaa mullistavalla tavalla. Tavoitteemme on toimia asiakkaidemme matkaoppaina muutosmatkalla. Luomme digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan sekä tiedolla johtamiseen. Suomalaiset kohtaavat meidät päivittäin esimerkiksi vähittäiskaupan verkkopalveluiden tai julkishallinnon sähköisten palveluiden kautta. Uskomme, että kaikki mikä voi, digitalisoituu.

Olemme jo vuonna 1996 perustettu kasvuyritys. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 27 miljoona euroa ja meillä työskentelee yli 220 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa. Olemme ylpeitä avoimesta ja vuorovaikutteisesta yrityskulttuurista, josta osoituksena on 7.sija vuoden 2013 Great Place to Work- listauksessa. www.solita.fi

The post Vaaka Partners tukemaan Solitan kasvua appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä