Vaaka Partnersilla kolme ylennystä

Ihmiset / tiistaina 12.03.2024

Pipsa Loimijoki on nimitetty Investment Directoriksi ja Edward Enckell sekä Ville Vilkuna Investment Managereiksi 1.3.2024 alkaen.

Pipsa Loimijoki on ollut osana Vaakan tiimiä vuodesta 2018. Tänä aikana hän on ollut tukemassa usean Vaakan yhtiön kasvua sekä kansainvälistymistä - viimeisimpänä Frameryn ja Lyytin yhtiötiimeissä.

"Pipsalla on ollut tärkeä rooli usean Vaakan yhtiön sijoitusvaiheessa sekä kasvun tukena yhtiöiden hallitustyössä ja johtoryhmien sparraajana. Pipsa elää ja hengittää Vaakan arvoja ja on ilo onnitella Pipsaa tästä nimityksestä. Koko Vaakan tiimi odottaa innolla, että Pipsa hymyineen palaa takaisin vanhempainvapaalta kesän jälkeen!" sijoitustiimin esihenkilönä toimiva Ville Koskenvuo sanoo.

Vuoden 2023 aikana sekä Edward Enckell että Ville Vilkuna olivat mahdollistamassa uusien yhtiöiden siirtymistä Vaakan perheeseen. Ville oli vahvasti mukana, kun Vaakasta tuli maaliskuussa 2023 Huutokaupat.comin uusi enemmistöomistaja. Lisäksi hän on ollut osana Foreshipin yhtiötiimiä koko Vaaka-uransa ajan.

Kesäkuussa 2023 saimme jälleen uuden kohdeyrityksen, kun Fluxio ja Aamu yhdistyivät. Edwardilla oli keskeinen rooli tässä prosessissa ja hän vei sitä systemaattisesti eteenpäin. Fluxion lisäksi Edward tukee Jungle Juice Barin sekä Unisportin kehitystä yhtiötiimin jäsenenä.

"Edward ja Ville ovat loistavia tiimipelaajia ja sopivat hienosti Vaakan kulttuuriin. Olemme ilolla tukemassa heitä, kun he ottavat urapolullaan tämän askeleen eteenpäin", Ville Koskenvuo sanoo.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä