Vaaka Partners tukemaan Kh-kiinteistöpalveluyhtiöiden kehittämistä

Ajankohtaista / torstaina 05.02.2015

Pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partners ostaa enemmistön kiinteistöhuoltoon ja siihen liittyviin palveluihin erikoistuneesta Kh-kiinteistöpalveluista. Järjestelyn tavoitteena on edelleen kehittää palvelutarjontaa ja jatkaa laajentumista uusille maantieteellisille alueille.

Kh-kiinteistöpalvelut on pienistä kiinteistöpalveluiden lähiyksiköistä muodostettu yhtiöryhmä, jolla on vahva asema taloyhtiöiden kiinteistöpalveluissa pääkaupunkiseudulla. Vaaka Partnersin tuella ryhmä jatkaa laajentumistaan muualla Suomessa.

Kh-kiinteistöpalvelut on kymmenen viime vuoden aikana kasvanut nopeasti ainutlaatuisen toimintamallinsa ansiosta. Toiminta on organisoitu paikallisiin yksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaitaan nopeasti ja laadukkaasti. Ryhmä sai alkunsa vuonna 1989 yhdestä paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä. Nykyään Kh-kiinteistöpalvelut työllistää 380 työntekijää 34 eri yksikössä.

”Lähiyksikkömallilla yhdistämme pienen huoltoyhtiön joustavan asiakaspalvelun suuren yhtiöryhmän vakauteen ja resursseihin, mikä näkyy hyvänä laatuna ja poikkeuksellisen pienenä asiakasvaihtuvuutena”, Kh-kiinteistöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Markku Väisänen sanoo. ”Vaaka Partnersin tuki antaa meille erinomaisen mahdollisuuden laajentaa palveluvalikoimaamme ja edelleen kehittää hyväksi havaittua toimintamalliamme.”

Kiinteistöhuoltopalveluiden kysyntä on kasvanut tasaista noin viiden prosentin vauhtia viime vuosina ja kasvun odotetaan jatkuvan lähivuosina samanlaisena. Kasvua pitää yllä kasvukeskuksien lisääntyvä talokanta, vanhojen keskustojen talokannan ikääntyminen sekä toisaalta uusien talojen teknistyminen.

”Tähtäämme yhdessä Kh-kiinteistöpalvelujen johdon ja osaavan henkilöstön kanssa merkittävästi markkinakasvua nopeampaan kasvuun sekä orgaanisesti että yrityskaupoin. Tämän mahdollistaa esimerkiksi se, että alalla on poikkeuksellisen iäkäs yrittäjäkunta. Moni vanhan polven talonmiesyrittäjä on tulossa eläkeikään ja etsii hyvää kumppania jatkamaan työtään sekä huolehtimaan asiakkaistaan. Tähän Kh-kiinteistöpalvelujen toimintamalli sopii erityisen hyvin”, Vaaka Partnersin osakas Panu Vuorela sanoo. ”Haluamme olla mukana viemässä Kh-kiinteistöpalveluja uusille alueille pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Yhtiö onkin jo ottanut ensimmäiset askeleensa tällä strategialla Jyväskylässä.”

Vaaka Partnersista tulee Kh-kiinteistöpalvelujen enemmistöomistaja ja yhtiöryhmän johto jatkaa ryhmän palveluksessa ja osakkaina.

Lisätietoja: Vaaka Partners, Panu Vuorela, osakas, puh. 040 510 0952, panu.vuorela(a)vaakapartners.fi
Kh-kiinteistöpalvelut Oy, Markku Väisänen, toimitusjohtaja, puh. 040 512 3828, markku.vaisanen(a)kh-kiinteistopalvelut.fi

Kh-kiinteistöpalvelut on yhtiöryhmä, joka tarjoaa laadukasta kiinteistöhuoltoa ja sitä tukevia palveluja taloyhtiöille. Ryhmän liikevaihto vuonna 2013 oli 25 M€ ja se työllistää 380 henkilöä kaikkiaan 34 eri yksikössä. www.kh-kiinteistopalvelut.fi

The post Vaaka Partners tukemaan Kh-kiinteistöpalveluyhtiöiden kehittämistä appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä