Vaaka Partners ostaa teollisuuden kunnossapidon palveluja tarjoavan Sataservicen

Ajankohtaista / torstaina 08.05.2014

Pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partners ostaa enemmistöosuuden teollisuuden kunnossapidon palveluja tarjoavasta Sataservicestä. Omistusjärjestely tarjoaa Sataservicelle mahdollisuuden kehittää liiketoimintaansa Suomessa ja kasvaa merkittäväksi toimijaksi myös Pohjoismaissa.

Sataservice on kokonaiskunnossapidon palveluja tarjoava yritys, jolla on erittäin vahva markkina-asema elintarvike- ja teknologiateollisuuden kunnossapidossa Suomessa. Yrityksen asiakkaisiin kuuluu kotimaisia ja kansainvälisiä elintarvike- ja teknologiateollisuuden yrityksiä.

Sataservice on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana voimakkaasti ja siitä on tullut merkittävä toimija Suomen kunnossapitoalalle.

– Sataservicen kasvutarina on juuri sitä, mitä Suomi tällä hetkellä tarvitsee. Yrityksellä on kasvupotentiaalia Suomessa ja kaikki mahdollisuudet kasvaa myös merkittäväksi pohjoismaiseksi toimijaksi. Me olemme innoissamme, että pääsemme kehittämään Sataservicen liiketoimintaa yhdessä yrityksen perustajien ja erittäin osaavan henkilöstön kanssa, toteaa Vaaka Partnersin osakas Reijo Grönholm.

– Sataservicellä on voimakas halu kehittää yrityksen toimintaa ja laajentaa sitä myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Vaaka Partnersin aktiivinen omistajuus ja heidän tapansa toimia vakuuttivat meidät siitä, että yritysjärjestelyn myötä voimme yhteisvoimin nopeuttaa kasvustrategiamme etenemistä ja toteuttaa sitä yhdessä asiakkaidemme kanssa, toteaa Sataservicen toimitusjohtaja Tuomas Kaitila.

Omistusjärjestelyn myötä Vaaka Partnersista tulee Sataservicen enemmistöomistaja. Sataservicen perustajat Tuomas Kaitila ja Sami Yski jatkavat yrityksen palveluksessa ja merkittävinä omistajina.

Lisätietoja:
Vaaka Partners, Reijo Grönholm, osakas, 0500 403 057, reijo.gronholm(a)vaakapartners.fi
Sataservice, Tuomas Kaitila, toimitusjohtaja, 0400 509 911, tuomas.kaitila(a)sataservice.com

Sataservice on teollisuuden kunnossapidon palveluja tarjoava yritys, joka on keskittynyt elintarvike- ja teknologiateollisuuden kunnossapitosopimuksiin. Yrityksen liikevaihto vuonna 2013 oli 29 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 200 henkilöä. Sataservice on perustettu vuonna 2003 Raumalla. www.sataservice.fi

The post Vaaka Partners ostaa teollisuuden kunnossapidon palveluja tarjoavan Sataservicen appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä