Nesco Oy ostaa peltisepän tuotteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistuneen Tuusulan Peltikeskus Oy:n

/ maanantaina 30.06.2014

Kattoturvaan ja sadevesijärjestelmiin erikoistunut konserni Nesco Oy on ostanut peltialan pitkän linjan toimijan Tuusulan Peltikeskus Oy:n 24.6.2014 toteutetulla yrityskaupalla. Uusi omistusjärjestely tarjoaa Tuusulan Peltikeskukselle mahdollisuuden kehittää ammattiasiakkaille tarjottavaa tuote- ja palveluvalikoimaansa edelleen.

Tuusulan Peltikeskus on keskittynyt erityisesti peltiseppien ja muiden rakennusalan ammattilaisten tarvitsemien peltien, listojen ja konesaumarivien valmistamiseen sekä sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myyntiin. Tuusulan Sammonmäessä jo vuodesta 1993 toiminut yritys on tunnettu ennen kaikkea joustavasta, laadukkaasta ja asiakaslähtöisestä toiminnastaan sekä ammattiasiakkaille sopivasta tuotevalikoimastaan.

– Toteutuneen yritysjärjestelyn avulla pystymme takaamaan toimintamme jatkumisen pitkälle tulevaisuuteen ja myös saamaan tarvittavia resursseja toimintamme edelleen kehittämiseen. Nämä molemmat asiat ovat erittäin tärkeitä sekä asiakkaittemme että oman henkilökuntamme kannalta, toteaa Tuusulan Peltikeskus Oy:n toimitusjohtaja Risto Rinne.

– Tuusulan Peltikeskus antaa Nescolle entistä paremman mahdollisuuden pääkaupunkiseudun rakennusalan ammattilaisten palvelemiseen. Uskomme, että pystymme myös kehittämään Tuusulan Peltikeskuksen jo ennestään loistavaa asiakaspalvelua vieläkin paremmin asiakkaittemme arkea helpottavaksi kumppanuudeksi, kertoo toimitusjohtaja Jari Pohja Nesco Oy:stä.

Omistusjärjestelyjen myötä Nesco Oy:stä tuli Tuusulan Peltikeskuksen ainoa omistaja. Yrityksen aiemmat omistajat Risto Rinne ja Päivi Oikkonen samoin kuin muu henkilöstö jatkavat yhtiön palveluksessa entisin toimenkuvin.

Lisätietoja:

Nesco Oy:
Jari Pohja, toimitusjohtaja, puh. 0400 622 920, jari.pohja(at)nesco.fi

Tuusulan Peltikeskus Oy:
Risto Rinne, toimitusjohtaja, puh. 0400 484 937, risto.rinne(at)tuusulanpeltikeskus.fi

Nesco Oy on suomalainen kattoturva- ja sadevesiratkaisuihin erikoistunut konserni, johon kuuluvat maanlaajuinen Vesivek-tytäryhtiöiden verkosto sekä tytäryhtiöt RP-Systems Oy, Pelti-Ässät Oy, Rainman Oy ja Nesco Export Oy. Konsernilla on henkilöstöä noin 280 ja sen liikevaihto oli vuonna 2013 noin 31 M€.

Tuusulan Peltikeskus Oy on toiminut peltialan ammattilaisena jo vuodesta 1993 saakka palvellen päätoimialueensa Uusimaan yrityksiä ja yksityisasiakkaita saumattuihin peltikattoihin, listoihin, sadevesijärjestelmiin ja kattoturvatuotteisiin liittyvissä ratkaisuissa.

The post Nesco Oy ostaa peltisepän tuotteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistuneen Tuusulan Peltikeskus Oy:n appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä