Vaaka Partners | Vastuullisuus ja vaikuttavuus
15530
page-template-default,page,page-id-15530,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Vastuullisuus ja vaikuttavuus

Vaaka Partners on Pääomasijoittajat ry:n (FVCA) varsinainen jäsen ja noudattaa toiminnassaan sen sääntöjä ja suosituksia. Raportoinnissaan sijoittajilleen yhtiö noudattaa hallinnoimiensa rahastojen sopimuksia sekä Invest Europe -järjestön Investment Reporting Guidelines -ohjeita. Kohdeyritysten arvonmäärityksessä Vaaka Partners noudattaa ”International Private Equity and Venture Capital Valuation Guidelines” -ohjeistusta (”IPEV”).

 

Vaaka Partners on vaihtoehtorahastojen hoitajista annetun lain (162/2013) mukainen rekisteröitymisvelvollinen vaihtoehtorahastojen hoitaja ja se on merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään vaihtoehtorahastojen hoitajien rekisteriin.

 

Vaaka Partners on kytkenyt YK:n vastuullisen sijoittamisen mukaiset ESG-asiat osaksi sijoitustoimintansa prosesseja. ESG-näkökohdat tarkoittavat ympäristöön, yhteiskuntaan ja sijoituskohteena olevien yritysten hyvään hallintotapaan (environment, society, corporate governance) liittyviä seikkoja.