Vaaka Partners | Tietosuojalauseke
16198
page-template-default,page,page-id-16198,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Tietosuojalauseke

Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Tässä tietosuojalausekkeessa kerrotaan, millaisia tietoja verkkopalvelun käyttäjästä kerätään, mihin niitä käytetään ja mitä vaikutusmahdollisuuksia käyttäjällä on.

 

1. Mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme?

 

1.1. Käyttäjän itse antamat tiedot, esimerkiksi
– nimi, sähköpostiosoite, osoitetiedot, puhelinnumero
– kiinnostus- ja harrastustiedot
– arvo tai ammatti
– suostumus sähköposti-, tekstiviesti- ja muilla automaattisilla järjestelmillä lähetettävään suoramarkkinointiin, esim. uutiskirjeen tilaamiseen
– asiakaspalautteet ja yhteydenotot
– kyselyihin ja tutkimuksiin annetut tiedot
– muut käyttäjän suostumuksella kerätyt tiedot

 

1.2. Verkkopalveluiden käytöstä saadut tiedot
– verkkopalvelun selaustiedot
– verkkopalvelun käyttötiedot (esimerkiksi käyttäjän tulotapa palveluun, selain- ja laitetieto, evästetunniste, palvelussa vietetty aika, maantieteellinen sijainti)

 

2. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään?

Käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyjen käyttötarkoitusten mukaisesti:
Keräämme käyttäjien suostumuksella heidän sähköpostiosoitteensa, jotta voimme lähettää heille uutisia ja tietoa palveluistamme ja tuotteistamme.

 

Keräämme tietoa verkkosivustomme käyttötavoista, jotta voimme parantaa ja kehittää palveluamme.

 

Jos käyttäjä on liittynyt postituslistallemme tai muuten antanut suostumuksensa suoramarkkinointiin, voimme lähettää hänelle sähköistä suoramarkkinointia.

 

Keräämme tietoa verkkosivuston kävijöistä, jotta voimme kohdentaa heille mainontaa heitä mahdollisesti kiinnostavista tuotteista, palveluista sekä tarjouksista eri viestintäkanavia hyödyntäen.

 

Keräämme tietoa verkkosivuston kävijöistä, jotta voimme parantaa asiakaspalveluamme.

 

3. Kolmannet osapuolet
Käytämme muutamien kolmansien osapuolien palveluita. Osapuolet on aina tarkasti valittu, jotta voimme olla varmoja, että myös he noudattavat EU:n tietosuojalakia. Nämä osapuolet sijaitsevat USA:ssa ja soveltavat EU:n tietosuojalakiin mukautuvaa EU-U.S Privacy Shield -asetusta.
Palvelu voi sisältää myös mittaus- ja seurantapalveluiden, mainosverkostojen tai muiden kolmansien osapuolten evästeitä. Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme täällä.

 

3.1. WP Engine
Tämän verkkosivuston hosting-palvelun tarjoaa WP Engine. WP Engine on sitoutunut noudattamaan EU:n tietosuojalakia. Sivustoa suojataan muun muassa seuraavilla tavoilla: ympärivuorokautinen valvonta, HTTPS-suojaus, säännölliset päivitykset, kerätyn tiedon säilyttäminen tietokannoissa, jotka on suojattu muun muassa palomuurein, salaustekniikoin sekä rajoitetun kulunvalvonnan ja käyttöoikeuksien avulla.
Lisätietoa WP Enginen ehdoista voi lukea täältä.

 

3.2. Google Analytics
Käytämme Google Analyticsiä mittaamaan verkkopalveluidemme käyttöä. Google Analytics voi asettaa evästeitä käyttäjän laitteelle kerätäkseen tietoa esimerkiksi sivuston kävijämäärästä. Tietoja voidaan käyttää myös siihen, että kävijälle näytetään häntä todennäköisesti kiinnostavaa mainontaa. Eväste (“cookie”) on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voidaan tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet.
Tutustu tarkempaan evästekäytäntöömme täällä.
Lisätietoa Google Analyticsin ehdoista voi lukea täältä.

 

4. Kuinka kauan tietojani säilytetään?
Kerättyjä tietoja säilytetään vain sen ajan, kun on tarpeen.

 

5. Miten henkilötietoni suojataan?
Käytämme tarpeellisia teknisiä tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi. Tällaisia keinoja ovat muun muassa palomuurien, salaustekniikoiden ja turvallisten laitetilojen käyttö, asianmukainen
kulunvalvonta, hallittu käyttöoikeuksien myöntäminen ja niiden käytön valvonta, salaustekniikoiden käyttö ja henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen. Huolehdimme myös, että kaikki alihankkijamme noudattavat EU:n määrittelemää tietosuojalakia.

 

6. Linkit muihin verkkosivuihin
Emme vastaa verkkosivustoomme linkitettyjen, ulkopuolisten tahojen ylläpitämien sisältöjen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä, emmekä niiden laillisuudesta ja hallinnosta. Jos huomaat, että linkittämillämme verkkosivuilla on laitonta tai loukkaavaa sisältöä, olemme kiitollisia palautteestasi.

 

7. Millaisia vaikutusmahdollisuuksia minulla on?
Olemme sitoutuneita tarjoamaan käyttäjillemme valintoja ja hallintamahdollisuuksia tietosuojaan liittyen.

 

7.1. Suoramarkkinointikielto
Käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramainontaan, etämyyntiin ja muuhun suoramarkkinointiin liittyen ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen vaakapartners@vaakapartners.fi

 

7.2. Tietojen tarkastaminen
Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut henkilötiedot. Käyttäjän pyynnöstä poistamme tai täydennämme henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Käyttäjä voi päivittää ja/tai tarkastaa henkilötietonsa ottamalla yhteyttä meihin.

 

7.3. Evästeiden estäminen
Käyttäjä voi tyhjentää selaimeensa tallentuneet evästeet selaimen asetuksista. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa palveluidemme toiminnallisuuteen.

Tutustu tarkempaan evästekäytäntöömme täällä.

 

Rekisterinpitäjänä toimii Vaaka Partners Oy. Käyttäjä voi milloin tahansa ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään. Yhteystiedot:

 

Vaaka Partners Oy
Kasarmikatu 36
00130 Helsinki
vaakapartners@vaakapartners.fi