Vaaka Partners | Molok
15993
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15993,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Molok Oy on jätteidenkäsittelylaitteiden ja -menetelmien osaaja, jonka liiketoiminta on kehittynyt alkuperäisen SYVÄKERÄYS®-järjestelmän keksinnön ympärille. Syväkeräys-menetelmä perustuu maahan upotettuihin jätesäiliöihin, joiden etuja ovat siisteys, esteettisyys ja kustannustehokkuus. Kun nouseva kiertotalouden trendi muuttaa jätteen kustannuserästä raaka-aineeksi, globaalien jätehuollon arvoketjujen odotetaan muuttuvan merkittävästi ja jätelajien tehokas keräys korostuu.

 

Moni tulevaisuuden haaste puhuu syväkeräysjärjestelmien puolesta, sillä ne tehostavat kaupunkitilan käyttöä sekä vastaavat tiukentuviin siisteys- ja hygieniastandardeihin. Pitkät tyhjennysvälit vähentävät pakokaasupäästöjä ja meluhaittoja.

 

Molok onkin laajentunut kansainväliseksi yritykseksi, jonka tuotteet tunnetaan ympäri maailmaa. Yhtiön tuotteet on palkittu The New Economy Awardilla 2016.

 

Vuonna 1991 perustettu nokialainen yritys on Suomessa selvä markkinajohtaja segmentissään, ja viennin osuus on jo yli 70 prosenttia sen liikevaihdosta. Euroopan ohella yhtiön tuotteita valmistetaan Pohjois-Amerikassa ja Kiinassa.

 

Vaaka Partnersin tavoitteena on  kiihdyttää vahvasti vientiin suuntautuneen kiertotalousyhtiön kasvua kansainvälisesti. Yritysjärjestelyn myötä omistajia ovat yhtiön perustaja Veikko Salli perheineen, yhtiön avainhenkilöt sekä Vaaka Partnersin hallinnoima pääomasijoitusrahasto. Yhteisvoimin vahvistetaan Molok Oy:n myyntiä ja vientitoimintaa ja yhtiön kasvua keskeisillä markkina-alueilla.

 

 

 

Yhtiön nimi

Molok

Sijoitushetki

10/2016

Liikevaihto

20 MEUR (2017)

Diilitiimi

Ilkka Pentikäinen, Antti Salmela, Pontus Juntunen

Verkkosivut