Vaaka Partners ostaa Suomen johtavan kiinteistöjohtamispalveluiden tarjoajan

Ajankohtaista / perjantaina 01.04.2011

Ovenia Oy on Suomen johtava palveluntuottajista riippumaton kiinteistöjohtamispalveluiden tarjoaja. Ovenia hallinnoi valtakunnallisesti noin 6 miljoonan neliömetrin kiinteistömassaa ja yrityksen liikevaihto vuonna 2010 oli 15 miljoonaa euroa.

Vaaka Partners, yhtiön toimiva johto sekä Ovenian Oy:n omistajat ovat sopineet 31.3.2011 yritysjärjestelystä, jossa Vaaka Partnersin hallinnoimat rahastot ja yhtiön toimiva johto ostavat Ovenia Oy:n koko osakekannan.

”Oveniassa on erinomaista osaamista ja yhtiö on saavuttanut vahvan markkina-aseman viime vuosien aikana. Aiomme jatkaa liiketoiminnan systemaattista kehittämistä yhdessä johdon kanssa kasvutavoitteiden saavuttamiseksi”, kertoo partner Ilkka Hietala, Vaaka Partners Oy:stä.

”Vaaka Partnersin mukaantulo on osoitus luottamuksesta Oveniaa ja sen ammattitaitoista henkilöstöä kohtaan. Meillä on hyvä strategia ja jatkamme toimintaa nykyisen liiketoimintasuunnitelman mukaisesti tiiviissä yhteistyössä uuden omistajan kanssa. Yrityksellämme on mahdollisuus vastata aikaisempaa paremmin asiakastarpeisiin ja kasvattaa markkinaosuuttamme”, Ovenian toimitusjohtaja Mika Valtonen kertoo.

”Viime vuosina suunnitellut ja toteutetut uudistukset yrityksen toiminnassa ovat osoittautuneet soveltuvan erinomaisen hyvin markkinoiden tarpeisiin. Tulemme jatkamaan yhtiön aktiivista kehittämistä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti”, Valtonen jatkaa.

Lisätiedot:
Ilkka Hietala, partner, Vaaka Partners Oy, 050 358 6929, ilkka.hietala@vaakapartners.fi
Mika Valtonen, toimitusjohtaja, Ovenia Oy, 040 726 0006, mika.valtonen@ovenia.fi

Ovenia Oy tarjoaa asiakaslähtöisiä kiinteistöjohtamispalveluita kiinteistösijoittajille ja käyttäjäomistajille. Ovenia on alansa suurin ja vanhin yritys, 30 vuoden kokemuksella. Ovenian palvelut kattavat kaikki kiinteistöomaisuuden hallinnan osa-alueet: kiinteistöjohtamisen, kiinteistöhallinnon, vuokrauspalvelut sekä elinkaarikehityksen palvelut. Ovenia hallinnoi valtakunnallisesti noin 6 miljoonan neliömetrin kiinteistömassaa ja yrityksen liikevaihto vuonna 2010 oli noin 15 miljoonaa euroa. Yritys työllistää 150 kiinteistöalan ammattilaista omissa toimipisteissään Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Pietarissa. www.ovenia.fi

The post Vaaka Partners ostaa Suomen johtavan kiinteistöjohtamispalveluiden tarjoajan appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä