Top-Sport Oy myyty suomalaiselle perheyritykselle

Ajankohtaista / perjantaina 01.02.2013

Suomalainen perheyritys The Orange Company Oy on ostanut urheilu- ja vapaa-ajantuotteita myyvän erikoisliikeketju Top-Sport Oy:n osakekannan. Yrityskauppaa koskeva sopimus on allekirjoitettu ja kauppa on toteutettu 1.2.2013.

The Orange Company on vastuullista omistajuutta edustava suomalainen perheyhtiö, joka on perustettu 1996. The Orange Company toimii emoyhtiönä suomalaisille liiketoimintaa harjoittaville yhtiöille, ja tuottaa konserniyhtiöilleen myös erilaisia konsernipalveluita. Tunnetuin The Orange Companyn tytäryhtiöistä on hyvinvointia tukevia maksuratkaisuja tarjoava Smartum Oy.

Top-Sport Oy on vuonna 1975 perustettu suomalainen urheilu- ja vapaa-ajan tuotteita myyvä erikoisliike-ketju. Ketjun 19 myymälää tarjoavat vaatteita, kenkiä, asusteita ja välineitä niin urheiluharrastuksiin kuin muodikkaaseen katupukeutumiseen ja vapaa-aikaan. Ketjun valikoimassa on sekä kansainvälisiä huippumerkkejä että tarkkaan kohdennettuja omia merkkejä. Kuluvan tilikauden liikevaihto on n. 27 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää 220
henkilöä.

The post Top-Sport Oy myyty suomalaiselle perheyritykselle appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä