EMC Talotekniikka Oy:n omistajapohja laajenee

Ajankohtaista / torstaina 13.01.2011

Valtion pääomasijoitusyhtiö Teollisuussijoitus ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera ovat tulleet EMC Talotekniikka Oy:n omistajiksi yhteensä 10 % osuudella. EMC Talotekniikka on valtakunnallisesti toimiva taloteknisiä ratkaisuja tuottava konserni. Omistajapohjan laajentuminen tukee yhtiön strategiaa kasvaa talotekniikka-alan johtavaksi toimijaksi Suomessa.

”Omistajapohjan suunnitelmallinen laajentaminen tukee alkuperäistä kasvustrategiaamme ja vahvistaa yhtiön pääomarakennetta entisestään. Strategiamme toteutumista edistää myös markkinanäkyvyyden paraneminen”, toteaa Vaaka Partnersin Ilkka Pentikäinen. Vaaka Partners (ent. Pohjola Capital Partners) on ollut yhdessä avainhenkilöiden kanssa yhtiön perustajaosakkaana ja toiminnan kehittäjänä vuodesta 2007.

Taloteknisten palveluiden kysyntä on kasvussa kun energian hinnan jatkuva nousu luo yhtiölle uusia markkinoita. ”Talotekniikalla on merkittävin vaikutus asiakkaidemme kiinteistöjen sisäolosuhteiden ja energiankulutuksen hallinnassa”, kertoo EMC Talotekniikan toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen.

”Tulevaisuudessa energiatehokkaiden ratkaisujen rooli korostuu rakentamisessa. Uskomme, että EMC pystyy hyvin vastaamaan tähän haasteeseen”, kommentoivat Eteran yritysrahoituksesta vastaava yksikön päällikkö Elina Lehtonen ja Teollisuussijoituksen johtaja Kimmo Viertola.

Lisätietoja:

Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, EMC Talotekniikka Oy, puh. 050 911 2448
Ilkka Pentikäinen, partner, Vaaka Partners Oy, puh. 0400 217 671

Elina Lehtonen, yksikön päällikkö, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera, puh. 044 534 3047
Kimmo Viertola, johtaja, Suomen Teollisuussijoitus Oy, puh. 050 309 2734

The post EMC Talotekniikka Oy:n omistajapohja laajenee appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä