Antti Pirskanen

Sijoitusjohtaja
antti.pirskanen(a)vaakapartners.fi
+358 40 737 6032
LinkedIn

Aloitin Vaaka Partnersilla vuoden 2011 alussa. Aikaisemmin olen ollut kehittämässä yrityksiä liikkeenjohdon konsulttina BearingPointissa sekä työskennellyt myös kiinteistösijoitusten parissa Nordic Real Estate Partnersilla. Tätä ennen opiskelin rahoitusta Helsingin Kauppakorkeakoulussa.

Vaaka Partnersilla olen ollut mukana rakentamassa Solitasta, Kotikadusta, Jungle Juice Barista ja Evoltasta yhä parempia yhtiöitä. EMC Talotekniikan, nykyisen Assemblinin, kasvutarinassa olin mukana pääomasijoitusurani alussa muutaman vuoden ja yhtiö kasvoi omistusaikanamme 100 MEUR kokoluokkaan, minkä jälkeen seuraava omistaja on jatkanut yhtiön kehittämistä.

 

Vaaka Partnersin sijoitusaikana Solita saavutti erinomaisen orgaanisen kasvun ja jatkaa nyt kansainvälistymistään globaalin pääomasijoittajan tukemana. Kotikadussa olemme tehneet jo lukuisia yritysostoja kasvustrategiamme mukaisesti. Jungle Juice Bar jatkaa vahvaa orgaanista kasvuaan Suomessa ja myös Ruotsin valloitus on käynnissä. Vuoden 2018 aikana Evolta on päässyt kansainvälisen kasvun vauhtiin Pohjois-Amerikassa.